Preden nam postavite vaše vprašanje, vas vabimo, da si spodaj preberete nekaj najpogostejših.
Mogoče pa kar takoj najdete odgovor, ki ga iščete!

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Za nakupe nad 45eur je dostava brezplačna. Za nakupe manjše od 45eur pa poštnina znaša 5eur.

Na voljo vam je več vrst plačil:

  • plačilo po povzetju, kjer dostavni službi strošek nakupa poravnate z gotovino ali bančno kartico
  • plačilo po predračunu, v kolikor želite od nas prejeti dokument in UPN obrazec, poravnate ga v vaši spletni banki ali najbližjem bančnem okencu
  • plačilo neposredno na naš TRR
  • plačilo preko PAYPAL

Izdelke, ki so na zalogi odpošljemo v roku 24ur, za izdelke, ki jih ni na zalogi pa ponavadi traja od 3-10 delovnih dni. O zamudi vas predhodno obvestimo.

Na naši spletni strani uporabljamo certificirano zaščito – SSL certifikate.

SSL certifikat je kriptografski protokol, ki omogoča varno povezavo med strežnikom in obiskovalcem. Ko se med obiskovalcem in spletno stranjo, ki je zaščitena s SSL (Secure Socket Layer) certifikatom, izmenjujejo podatki, so slednji zaščiteni z enkripcijo, tj. mehanizmom, ki preprečuje prisluškovanje ter možnost vdora.

SSL certifikat v praksi prinaša zaupanje med nami kot prodajalcem in vami kot kupcem, hkrati pa skrbi, da so podatki (naprimer številke kreditnih kartic, gesla …), med pošiljanjem zavarovani in nedostopni tretjim osebam. Ob morebitnem vdoru v našo spletno stran so ti podatki zaradi SSL enkripcije neberljivi za vsakogar, ki jih poizkuša ukrasti, zato ste lahko prepričani, da so vaši podatki varni pred morebitnimi tatovi identitet in hekerji.

Mi na tej strani skačemo od veselja! 

Naročilo pregledamo, ga spakiramo in ga odpošljemo v roku 24ur.  Obvestilo dostavne službe s številko paketa prejmete na vaš email naslov, takoj ko paket odpremimo.

V kolikor se je pri naročilu zalomilo pri zalogi kakšnega od artiklov, vas o tej manjši zamudi dobave predhodno obvestimo. 

Seveda! Skupaj z naročenimi izdelki, bo v paketu priložen tudi račun! Z računom uveljavljate tudi morebitne reklamacije ali vračila izdelkov.

Sploh jih ne! Ker jih nimamo 🙂

Šalo na stran. V kolikor z izdelkom niste zadovoljni, nam ga vrnite v originalni embalaži skupaj s pripetimi deklaracijami. Priložite tudi kopijo računa. In to je to. Prejeli boste dobropis ali vračilo kupnine. 

Preberite si tudi naše splošne pogoje poslovanja ;).

POŠLJITE NAM VPRAŠANJE!