THE HIVE jopič

37,95 z DDV

Oblecite vašega psa v zabaven FuzzYard jopič in zagotovo bodo vzbudili zavist v soseski! 😉 Kdo rabi hlače, če si lahko zabaven že s FuzzYard jopičem? FuzzYard jopiči so odličen način, da je vašemu psu toplo v hladnejšem vremenu, imajo enostaven način zapiranja z ježki in super mehko podlogo iz pliša. So preprosti za obleči in predvsem zelo udobni.

Vsak letni čas lansiramo nove kolekcije, pri tem pa dajemo velik poudarek na to, da se lahko psi lažje in bolj osebno izrazijo 😉

  • Na voljo v 7 velikostih!
  • Enostavna in hitra pritrditev z velcro ježki
  • Material: Zunanji del – 100% poliester, Obroba – 100% poliester, Notranjost- 100% bombaž, Polnilo – 100% poliester
  • Pralno v pralnem stroju

* Prosimo upoštevajte, da vam naša tabela velikosti lahko poda samo splošno predstavo o primerni velikosti oblačil. Vsak pes je edinstven v svoji velikosti in obliki, zato se pred izbiro velikosti še enkrat prepričajte o njegovih merah.

Šifra: FZA1839-FZA1845 Kategoriji: , Oznaki: ,

OPIS IZDELKA

Kdo rabi hlače, če si lahko zabaven že s FuzzYard jopičem? FuzzYard jopiči so odličen način, da je vašemu psu toplo v hladnejšem vremenu, imajo enostaven način zapiranja z ježki in super mehko podlogo iz pliša. So preprosti za obleči in udobni. Vsak letni čas lansiramo nove kolekcije, pri tem pa dajemo velik poudarek na to, da se lahko psi lažje in bolj osebno izrazijo.

Da ne bomo neprimerno razkazovali svoje golote so tukaj še druge kategorije ? Dolgočasneži kliknite drugam! ?

Teža 0,2 kg
Velikost FUZZYARD oblačil

, , , , , ,

Barva izdelka

, , , ,

Kolekcija

Kupci tega artikla so kupili tudi: